Updates

Tani qe shkolla mbaroi Gold Center ofron mundesine qe e gjithe java te jete e mbushur me aktivitete zbavitese dhe edukative per femijet tuaj.
Dhuroni nje Vere te paharrueshme duke u bere pjese e Kampit Veror.

Book

Për të gjithë të interesuarit e gjuhës @GJERMANE !!!
⛔Këtë javë fillojnë grupet e reja për nivelin A1 te gjuhës GJERMANE🇩🇪

📌Per regjistrime na kontaktoni Tel: 0693773555, ose na shkruani ne inbox Facebook @GOLD CENTER

Show this code at the store:
Get offer

🔵KURS KOMPJUTERI MsOffice

Këtë javë fillojnë grupet e reja për paketën Office Professional
🔵Kurs për paketën Office, shoqëruar me certifikatë të njohur nga Ministria e Punës.
🔵 Niveli përfshin të gjitha programet e Office (Word, Exel, PowerPoint, Publisher, Access etj).

🔵Gold Center - gj...

Read More

Për të gjithë të interesuarit e gjuhës @GJERMANE !!!
⛔Këtë javë fillojnë grupet e reja për nivelin A1 te gjuhës GJERMANE🇩🇪

📌Per regjistrime na kontaktoni Tel: 0693773555, ose na shkruani ne inbox Facebook @GOLD CENTER

Show this code at the store:
Get offer

@GOLD CENTER!
Qendra e gjuhëve të huaja dhe kompjuterit ju mirëpret çdo ditë!

@Zhvillohen kurse për Matematikë dhe lëndë të tjera shkollore
@Gjuhë te huaja #Anglisht, #Gjermanisht, #Italisht, #Frëngjisht
@Përgatitje për provimet IELTS, TOEFL, TOEIC, FCE, CAE, CPE.
@Kurs për Fëmijët e ciklit fil...

Read More

Për të gjithë të interesuarit e gjuhës @GJERMANE 🇩🇪!!! Filluan grupet e reja për të gjitha nivelet e gjuhës GJERMANE me frekuentim normal dhe intensive. Per regjistrime na kontaktoni Tel: 0693773555, ose na shkruani ne inbox Facebook GOLD CENTER 🇩🇪 👩‍🎓👩‍🏫


Testimonials

a year ago
I have studied there since almost two years now and the service I got from there has high standards. The teacher helped me a lot.
- Semela N
a year ago
Best service
- Dariela S
4 years ago
- Julian L

Foreign language Center

Gold Center was founded in 2015 and has gained rich experience in foreign languages teaching. English, German, Italian, French. Foreign language learning at GOLD CENTER is based on a variety of creative and innovative methods, in accordance with the different languages, type or duration of the course. In addition, the teaching methods are constantly improved in line with global trends in the field of language teaching. Regardless of language, type and course duration, in all our language courses great attention is paid to motivate students to develop their abilities to learn foreign languages and to expand their foreign language knowledge in an efficient and easy way. Our skilled, dynamic and experienced teachers are dedicated to their vocation and are always ready to provide top-quality classes and all necessary assistance and support in foreign language learning 

Contact Us

Contact

Call now
  • 069 377 3555

Address

Get directions
Rruga Jakov Mile
Fier
Albania

Business Hours

Mon:9:00 AM – 7:30 PM
Tue:9:00 AM – 7:30 PM
Wed:9:00 AM – 7:30 PM
Thu:9:00 AM – 7:30 PM
Fri:9:00 AM – 7:30 PM
Sat:9:00 AM – 7:30 PM
Sun:9:00 AM – 7:30 PM
Contact Us
Message sent. We'll get back to you soon.